bérelhető iroda Miskolc belvárosában és vonzáskörzetében

Ha üzlethelyiséget vagy raktárat keres Miskolcon, nálunk megtalálja.

Társaságunk tevékenységének gerince a saját tulajdonú üzlethelyiségek, iroda- és raktárhelyiségek bérbeadása. Partnereink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk az irodabérlés területén a bérlemény biztosításától és karbantartásától, a takarítási feladatok megoldásán keresztül egészen az irodabútor és számítógéppark kiválasztásáig, igény szerint utóbbi finanszírozásában is segítünk. Székhelyünk, nagyobb bérleményeink és ezzel együtt tevékenységi területünk egyaránt Miskolcon, illetve vonzáskörzetében található. Célunk a bérlői igények teljes körű kielégítése - a helyiségek rugalmas alakíthatósága - a kedvező bérleti díjak meghatározása.

De nemcsak az Ön által keresett, kiadó iroda érhető el nálunk. Ingatlanbérbeadási tevékenységünk mellett ingatlanokkal kapcsolatos komplex szolgáltatásokat is kínálunk, úgymint székhelyszolgáltatás, létesítménykezelés, valamint a teljes körű ingatlanbefektetés, annak jogi és pénzügyi hátterével együtt. 

Nálunk az irodabérlés nem csak annyiból áll, hogy átadjuk Önnek a kulcsokat. Ránk bízhatja az ingatlan üzemeltetését is, vagyis nem kell törődnie az apró-cseprő ügyekkel, miközben biztos lehet abban, hogy az ingatlan gazdaságosan, minimális költségek mellett működik. A takarításon, a kertészeti feladatokon és az őrzésen túl elvégeztetjük a karbantartási és a nem várt javítási munkákat, valamint a tervezett felújításokat is.

Azért dolgozunk, hogy minden, ingatlanokkal kapcsolatos terhet levehessünk a válláról, így Ön a munkájára, vállalkozása felvirágoztatására koncentrálhasson. Ennek keretében jogi és pénzügyi megoldásokkal is szolgálunk. Nálunk állandó ügyvéd segít Önnek, ha bármilyen ingatlanjoghoz kapcsolódó problémába ütközne. Akár a gazdasági tervek elkészítésében is segítségére leszünk.

Nem mindig kell kiadó iroda után kutatnia

Ha Miskolc lenne a legideálisabb választás cége székhelyéül, telephelyéül vagy fióktelepeként, de megspórolná magának az irodabérlés díját, van egy megoldásunk Önnek. Székhelyszolgáltatásunk minden igényt képes kielégíteni. A címbiztosítás mellett kérésére kezelhetjük postáját vagy a beérkező telefonokat is.

Személyre szabott ajánlatunkat kérje e-mailben vagy értékesítéssel foglalkozó kollégáinknál, akik a 46/509-776-os telefonszámon várják az Ön érdeklődését. Forduljon hozzánk bizalommal!

Aktualitások

Miskolc belvárosi irodaházunkban ismét elérhetőek irodák

Miskolcon, a Kazinczy és Szeles utcák által határolt kereszteződésben újra bérelhetőek irodák különböző méretekben, 16 nm-től egészen 400 nm-ig. Az irodaház központ helyen, a NAV-val szemben található, gyönyörű kilátással a Petőfi térre és a Műemléki védelmet élvező Deszka Templomra. 

Tevékenységek

Bérelhető ingatlanaink

Az alábbiakban böngészheti végig társaságunk tulajdonában és kezelésében lévő bérbeadásra felkínált ingatlanokat, melyek között a különböző alapterületű raktárak és üzlethelyiségek ugyanúgy elérhetőek, mint az egyedi igények szerint kialakított irodák. Bérelhető ingatlan portfóliónk széles, így biztosan megtalálja az Önnek megfelelő bérleményt. Amennyiben Miskolcon irodát, raktárat vagy műhelycsarnokot  keres, nálunk megtalálja! Az egyes bérelhető ingatlanokról részletes leírást talál oldalunkon, de természetesen kollégáink személyesen is szívesen körbevezetik a bérleményben egy Önnek is kényelmes, előzetesen egyeztetett időpontban.

Eladó ingatlanaink

Társaságunk nem egy hagyományos értelemben vett ingatlanközvetítő cég, így külsős ingatlaneladási megbízást nem tudunk vállalni. Eladó ingatlanaink főképpen saját tulajdonban lévő vagy közös ingatlanbefektetés során partnereinkkel együtt kialakított ingatlanok. Választékunkban talál beépítetlen telkeket és épületeket is. Kérjük, az alábbiakban tekintse meg Társaságunk jelenleg eladásra kínált ingatlanportfólióját és érdeklődés esetén keresse fel kollegáinkat! Amennyiben egyik ingatlan sem felel meg elvárásainak, még mindig dönthet az irodabérlés mellett. Nálunk minden kiadó iroda átalakítható, hogy még jobban illeszkedjen ügyfeleink igényeihez.

Szolgáltatásaink

Igyekszünk ügyfeleinknek ingatlanügyekben komplex szolgáltatást nyújtani. Működésünk gerincét adó ingatlanbérbeadáson kívül tevékenységeink a székhelyszolgáltatás biztosításától kezdve a megbízásos ingatlan üzemeltetésen keresztül egészen a tőkebevonást igénylő ingatlanbefektetéseig terjednek, kiegészítve az ezekhez tartozó jogi megoldásokkal (adásvételi szerződések készítése, társasház alapítás stb.) Állandó ügyvéd munkatársunk felkészült az ingatlanjog teljes területén, ezáltal segítséget nyújthatunk Önnek a stabil jogi háttér megteremtésében. A gazdasági és pénzügyi tervek elkészítését is bátran ránk bízhatja.

 

Kapcsolat

A * jelölt mezők kitöltése kötelező!

KULCS-ÁR Ingatlanforgalmi,
Építési és Kereskedelmi Kft.

Cím:3526 Miskolc,
Szentpéteri kapu 15-19

Telefon:+36 46 509 776,
+36 46 509 777

Fax:+36 46 509 799

E-mail:

Web:www.kulcs-ar.hu,
www.iroda-miskolc.hu

Adószám:11448484-2-05

Cégjegyzékszám:05-09-005878

Nyílvántartásba véve:Miskolci Törvényszék mellett működő Cégbíróság

***

*

*(6 karakter hosszú csak nagybetűk és számok)Ellenőrzőkód újratöltése

powered by Prometheus Portal Engine