Megvalósult a komplex ingatlan fejlesztés, bővítés és információs technológia fejlesztés a kulcs-Ár kft.-nél

A miskolci székhelyű KULCS-ÁR Ingatlanforgalmi, Építési és Kereskedelmi Kft. 34,85 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el komplex fejlesztési programja megvalósítására. A 40%-os támogatási intenzitású projekt keretében a társaság székhelye bővítésen és teljes körű felújításon esett át, informatikai háttere új, korszerű és részben hordozható eszközökkel került bővítésre.

A fejlesztés fókuszpontjában a társaság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei székhelyének teljes rekonstrukciója állt, mely egyrészről építési kivitelezési munkákat, másrészről informatikai fejlesztést tartalmazott.

A 34,85 millió forint európai uniós támogatás segítségével a társaság irodaházának alapterülete kibővítésre került. Az eddig csak gazdaságtalanul üzemeltethető régi épület teljes energetikai fejlesztésen esett át. Az elavult szigeteletlen homlokzati és födém részeket víz-, és hőszigeteléssel látták el, kiépítésre került mind a műhelyek, mind az irodák tekintetében az új központi fűtés-, és hűtésrendszer. Az épületegyüttesben kialakított karbantartó műhelyben új szociális blokk is megvalósításra került.

A fejlesztések által a társaság eddigi energiarabló, székhelyként is szolgáló épülete egy modern, minden igényt kielégítő, európai szintű és mindenekelőtt energiatakarékos épületegyüttessé vált, mely nemcsak az ügyfélforgalom szempontjából hozza a társaságot versenyelőnyös helyzetbe, hanem a dolgozók mindennapi munkáját is megkönnyíti, nem utolsósorban üzemeltetési szempontból is jelentős költségmegtakarítást fog eredményezni.

A 2014 augusztusában zárult beruházásnak köszönhetően a társaság a dolgozóinak munkahelye továbbra is biztosított marad, és a kialakított központi telephely a tervezett tevékenységbővítés miatt szükséges további fejlesztés lehetőségét is maradéktalanul ki tudja elégíteni.

További információ kérhető:

Kulcsár József, ügyvezető
KULCS-ÁR Ingatlanforgalmi, Építési és Kereskedelmi Kft.
Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 15-19.
Telefon: +36 46 509 776
Fax: +36 46 509 799

Fotódokumentáció

Pályázati sorszám: GOP-2.1.1-12/B-2013-0335
Készült: Miskolc, 2014. augusztus 31.

2014 évi pályázatunk
powered by Prometheus Portal Engine